Susret Udruge Tomos Višnjica i Tomos kluba Cirkulane na Ravnoj gori

0 220

Sunčanu nedjelju članovi naše TV udruge i Tomos kluba Cirkulane proveli su u ugodnom druženju te kružnoj vožnji kroz Ravnu goru i širi zavičaj.

Susret su započeli u Lovačkom domu u Višnjici pozdravom Maria Hiržina, potpredsjednika Udruge Tomos Višnjica i prigodnim domjenkom nakon čega su se uputili na Ravnu goru do Filićevog doma na ručak. Zatim je uslijedio najljepši dio vožnje vršnim dijelom Ravne gore do sjevernog uzletišta s pogledom na Višnjicu. Mnogi su ostali zatečeni uslijed mnoštva predivnih pogleda koji se pružaju s Ravne gore, s jedne strane na Trakošćan, s druge do Slovenije. Obzirom na blizinu Cirkulana, mnogi su članovi čak uspjeli pronaći svoje kuće. Cijelim putem sudionici su vožnju pratili i pjesmom te time dodatno jačali ionako dobro raspoloženje.

Tijekom razgleda Silvija Hiržin, potpredsjednica Zavičajne udruge Višnjica, članove je upoznala s prostorom Višnjice i ukratko o njezinoj povijesti. Vožnja je završila posjetom Vodoo Lakeu u Žarovnici i oproštajem u Lovačkom domu.

Sudionici su ostali impresionirani slikovitim prizorima naše Gore i brjegova te zahvalili na neizmjernom trudu i toplini domaćinima naše TV udruge koji su ih lijepo ugostili i time potvrdili dobru praksu njegovanja međunarodnih dobrosusjedskih odnosa. Vjerujemo da je ovo tek početak jedne ugodne međunarodne suradnje ljubitelja Tomos mopeda.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More