Rezultati 26. memorijalnog malonogometnog turnira “Stjepan Križanec” u Višnjici

0 546

U organizaciji Udruge za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica od 31. srpnja do 1. kolovoza 2021. godine održan je 26. memorijalni malonogometni turnir “Stjepan Križanec” na kojem je sudjelovala 21 malonogometna ekipa.
Turnir je počeo u subotu 31.7. kada su odigrane utakmice po skupinama (6 od 7 skupina), a u nedjelju je odigrana zadnja skupina te utakmice četvrtfinala, polufinala, utakmice za treće i prvo mjesto.

Rezultati utakmica četvrtfinala:

1/4 finala – Pilana Draganić &Furious express – Gregur Invest 2–1
1/4 finala – Bedenec Veterani – Car wash Ljutomer 1–4
1/4 finala – Graditeljstvo Cvilko&Caffe bar Nox – Autospot Ivanec5–1
1/4 finala – UŠR Višnjica – Klesarstvo Martinčević& FS Learta 1–4

Rezultati utakmica polufinala:

1/2 finale – Pilana Draganić &Furious express –  Graditeljstvo Cvilko&Caffe bar Nox0–2
1/2 finale – Car Wash Ljutomer – Klesarstvo Martinčević& FS Learta 3–0

Nakon izvođenja sedmeraca treće mjesto je osvojila ekipa Pilana Draganić&Furious express protiv ekipe Klesarstvo Martinčević& FS Learta 2-0.

Finalna utakmica je također odlučena izvođenjem sedmeraca u kojoj je bila uspješnija ekipa Car Wash Ljutomer     protiv ekipe Graditeljstvo Cvilko&Caffe bar Nox 1:1 (3-2).

Najbolji golman je Danijel Končevski iz ekipe Graditeljstvo Cvilko&Caffe bar Nox, najbolji strijelac Bojan Klemenčić sa 6 postignutih pogodaka iz ekipe Car Wash Ljutomer.


Nagrade za prva četiri mjesta te golmana i strijelca podijelio je Mario Galinec, predsjednik Udruge za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica.

U sklopu turnira u nedjelju održane su i dječje sportske igre, a veselu skupinu niti kiša i nevrijeme nisu omeli u osvajanju medalja!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More