Pješačko hodočašće Majci Božjoj Bistričkoj

0 32

Zavičajna udruga Višnjica organizira treće po redu tradicionalno pješačko hodočašće Majci Božjoj Bistričkoj u Mariju Bistricu u subotu 22. svibnja. Polazak je u 21. sat nakon blagoslova u župnoj crkvi u Višnjici.

Trasa hodočašća je ona kojom su nekad naši stari hodočastili Majci Božjoj Bistričkoj – iz Višnjice preko Ivanščice, Lobor, Belec do Marije Bistrice.

Za put je potrebno uzeti prikladnu obuću i odjeću te okrjepu. U slučaju jakih pljuskova i kiše na sam dan planiranog hodočašća, isto se otkazuje za neki drugi datum.

Prijaviti se možete na e-mail zuv@visnjica.eu ili telefonski Damiru Dukariću na broj mobitela istaknutog na plakatu. Ili samo dođite toga dana u predviđeno vrijeme u našu župnu crkvu Pohoda B. D. Marije.

Odazovimo se! Očuvajmo tradiciju naših starih koji su hodočastili Majci Božjoj Bistričkoj utječući se Njezinom zagovoru, odvojimo vrijeme za sebe, za susret i za vlastito duhovno obogaćenje!

VIJEST O PRVOM HODOČAŠĆU:

Višnjičarci nakon više od pola stoljeća oživjeli tradiciju svojih starih

Zavičajna udruga Višnjica

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More