Advent u Višnjici – susreti nakon Zornica

0 217

U organizaciji višnjičkih udruga na prvu nedjelju Došašća počinje manifestacija “Advent u Višnjici” kojoj je cilj jačanje zajedništva, solidarnosti i kulture susreta ususret Božiću koji je upravo blagdan zajedništva, solidarnosti i susreta kako između Boga i čovjeka tako i među ljudima samima.

Na koordinacijskom sastanku višnjičkih udruga dogovoreno je da se za četiri adventske nedjelje (28.11., 5.,12. i 19.12.) poslije mise Zornice na parkiralištu postavi šator gdje će se pripremiti kuhano vino i čaj te klipići za sve prisutne. Također je dogovoreno da se oko kipa svetog Ivana Nepomuka postave četiri svijetla kao simbol četiri adventske nedjelje te se navedeni prostor uredi simbolično u obliku adventskog vijenca.

Svake adventske nedjelje upalit će se po jedno svijetlo u vijencu. Za rasvjetu je zadužena Kuburaška udruga, a za ukrašavanje Zavičajna udruga Višnjica.

Dođite, budite dio Adventa u Višnjici, dočekajmo zajedno Maloga Kralja!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More